Новини ДМС

Академія Huawei КПІ отримала статус найкращої у 2021 році

Академію Huawei КПІ визнали найкращою у 2021 році!
30 листопада 2021 року делегація КПІ ім. Ігоря Сікорського взяла участь у щорічному заході HUAWEI ICT DAY 2021, який проводився у КВЦ «Парковий». Конференція HUAWEI ITC DAY присвячена інформаційно-комунікаційним технологіям. Вона проводилась за участі провідних аналітиків галузі, клієнтів і партнерів з метою розкриття професійних інсайтів про дану галузь та ознайомленням з останніми продуктами й рішеннями Huawei. Від імені нашого університету до конференції долучилися проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Семінська і представники РТФ та ІТС.

Наталія Семінська виступила співдоповідачкою Олексія Ассаула в презентації «Партнерська екосистема, Програма ІСТ Academy. Досвід співпраці стратегічного освітнього партнера — КПІ ім. Ігоря Сікорського».

Компанія «Huawei Україна» вже довгий час всебічно підтримує університет та сприяє розвитку в ньому висококваліфікованих фахівців.  У 2020 році в стінах університету була створена Академія Huawei на базі якої проходить навчання на новітньому обладнанні.  Детальніше про подію та розвиток співпраці з Huawei дізнавайтесь на офіційному сайті університету за посиланням