Допомога вченим і аспірантам,  Новини ДМС

Підтримка IDUB для науковців та докторантів з України

 

23 березня відбулося відкриття двох програм підтримки у рамках Дослідницького університету – Ініціативи досконалості для науковців та докторантів з України.

055 – «IDUB supports for researchers from Ukraine» – в рамках програми «Ініціатива передового досвіду» Дослідницького університету Університету ім. Адама Міцкевича.

Мета програми 055 – «IDUB supports for researchers from Ukraine» є надання підтримки для продовження наукової роботи та співпраці з науковцями Університету ім. Адама Міцкевича, які є біженцями з України, що постраждала від війни. Програма має сприяти підтримці або започаткуванню наукової співпраці з УАМ або заохочувати дослідницьку роботу в університеті.

056 – «Doctoral internships for Ukraine» – в рамках Ініціативи дослідницького університету – у співпраці з Благодійним фондом Університету ім. Адама Міцкевича.

Програма 056 – «Doctoral internships for Ukraine» дає можливість подальшої науково-дослідницької роботи, пов’язаної із виконанням та підготовкою докторської дисертації для докторантів з України. Програма сприятиме науковому розвитку стажистів з України та дає змогу брати участь у майбутньому наборі до докторських шкіл УАМ.

Вся інформація та подача заявки за напрямом для кандидатів надана за посиланням –https://uczelniabadawcza.amu.edu.pl/en/calls.

Також Університет ім. Адама Міцкевича в Познані (УАМ) запрошує на курси польської мови для початківців (рівень А1) «Survival Polish». Курси відбуватимуться в Collegium Maius, вул. Фредри 10 (Fredry 10) у Познані.

Приймаються заявки через реєстраційну форму:

https://forms.gle/y7BYjv7K3ggeQuzY8