Допомога вченим і аспірантам,  Новини ДМС

Невідкладна допомога Єврейського університету для науковців та студентів з України

 

Враховуючи загрозу життю чи науковцям в Україні, а також на знак солідарності Єврейський університет пропонує академічний прийом для українських викладачів та студентів.

Українські академічні співробітники, резиденти України, які працюють в академічних установах України, запрошуються до продовження наукової діяльності в рамках Єврейського університету (HUJI).

Тривалість: запрошення на перебування в Університеті до чотирьох місяців.

Фінансування: HUJI надаватиме стипендії для відповідного запрошеного академіка в розмірі 2500 доларів США на місяць для окремих осіб/2800 доларів США на місяць для сімей, а також безкоштовне проживання в гуртожитках університету протягом чотирьох місяців.

Гості, яким потрібна лабораторія для проведення досліджень, будуть розміщені в лабораторіях дослідників HUJI за погодженням з керівником лабораторії. Керівнику лабораторії дозволяється надавати стипендію зі своїх бюджетів на дослідження, однак хостинг не залежить від фінансування гостя.

Магістри та аспіранти

Аспірантів, резидентів України, які навчаються в навчальних закладах України, запрошують продовжити академічні дослідження в HUJI.

Тривалість: запрошення на перебування в Університеті до чотирьох місяців.

Фінансування: Відповідним кандидатам буде запропоновано стипендію в розмірі 2000 доларів США на місяць та безкоштовне проживання в гуртожитках університету протягом чотирьох місяців.

Гості-студенти, яким потрібна лабораторія для проведення досліджень, будуть прийматися дослідниками HUJI за координацією з керівником лабораторії. Керівник лабораторії може надавати стипендію зі своїх бюджетів на дослідження; однак хостинг не залежить від фінансування гостя.

Українських студентів бакалаврату також запрошують на курси бакалаврату в Міжнародній школі HUJI Rothberg International School, а відповідним кандидатам буде запропоновано стипендії та проживання.

 Процес подання заявки: для того, щоб подати свою кандидатуру на цю програму, будь ласка, надішліть своє резюме та короткий супровідний лист англійською мовою з описом вашої галузі досліджень або навчання та контактною інформацією до Міжнародного офісу, пані Айяла Файнмессер-Мізрахі, програма Координатор, електронна пошта: ayalafm@savion.huji.ac.il

Додаткова інформація: будь ласка, зв’яжіться з Джейн Тернер, керівником міжнародного офісу, електронна пошта: janet@savion.huji.ac.il

https://international.huji.ac.il/news/hebrew-university-emergency-aid-researchers-and-students-ukraine