New partners,  Новини ДМС,  Нові партнери

Підписано договір про співробітництво між КПІ ім. Ігоря Сікорського та Національним університетом Кьйонсан (Республіка Корея)

 

7 квітня 2022 року наш університет зміцнив свої позиції на міжнародній арені шляхом встановлення партнерства з одним із відомих університетів Республіки Корея: підписано договір про співробітництво з Національним університетом Кьйонсан. 

Довідково:  Національний університет Кьйонсан (GNU) — державний університет, який знаходиться під керівництвом міністерства освіти уряду Республіки Корея, розташований у Чінджу, провінція Південний Кьйонсан і є одним з 10 флагманських національних університетів Кореї.

GNU пишається своїми спеціалізованими галузями, які можна порівняти з університетами світового класу, такими як науки про життя, механічна та аерокосмічна інженерія, а також інженерія нанотехнологій і передових матеріалів. Заснований у 1948 Корейський ЗВО став колискою для багатьох видатних вчених своєї держави.

Договір спрямований на зміцнення двостороннього міжнародного співробітництва, заохочення, розвитку та сприяння співпраці шляхом проведення та підтримки освітньої, науково-дослідної та інноваційної діяльності.  Сторони домовились про ряд заходів в зазначених сферах діяльності. Зокрема, про проведення колективних робіт з розробки дистанційних освітніх технологій, організацію підвищення кваліфікації викладачів, проведення досліджень тощо.

Тому чекаємо від співпраці нових яскравих наукових проєктів та активної академічної мобільності як для студентів та аспірантів, так і викладачів.

Ми вдячні нашим корейським партнерам за інтерес до КПІ ім. Ігоря Сікорського та впевнені, що партнерство принесе чимало здобутків для обох сторін.