Інші проєктні можливості

Допомога науковцям з України від LISER

 

LISER – це науково-дослідний інститут, який фінансується державою, розташований у Люксембурзі і спеціалізується на прикладних дослідженнях в економічних, соціальних та просторових науках. Міждисциплінарність є ключовим елементом стимулювання наукових інновацій. Інститут залучає провідних дослідників з усього світу, а докторська підготовка високого рівня є частиною діяльності Інституту. Штат Інституту налічує близько 180 співробітників (включаючи центр опитування та обробки даних), понад 50% з них – наукові співробітники, переважно з економіки та соціології.

Інститут розташований у новому кампусі Belval на півдні Люксембургу, де розміщується Люксембургський університет і значна частина державно-фінансованих дослідницьких установ країни, таких як LISER, міжнаціональний центр обробки даних Люксембургу (LIS), Люксембурзькі інститути охорони здоров’я (LIH) і науки і техніки (LIST).

Люксембурзький інститут соціально-економічних досліджень (LISER) пропонує українським дослідникам у галузі гуманітарних наук (економічні, соціальні та просторові науки) оплачувані наукові відрядження для продовження їх наукової роботи в безпечних умовах або долучення до дослідницьких проєктів в LISER на період від 3 до 6 місяців.

Статус тимчасового захисту біженця має бути підтверджений до початку дії трудового договору.

Заявку можна заповнити за посиланням – https://jobs.liser.lu/jobs/detail/displaced-researchers-in-the-field-of-human-sciences-economic-social-and-spatial-sciences-ref-22-06-213

також додавши резюме, опис свого наукового-дослідницького проєкту (максимум 1 сторінка).

З адміністративних питань можна звертатися на електронну пошту:

recruitment@liser.lu

Також інформація для іноземних дослідників, які цікавляться дослідженнями в Люксембурзі, доступна через національну платформу EURAXESS.