GISU

Тривають лекції Академії цифрових технологій і підприємництва в межах Альянсу університетів міст-побратимів м. Гуанчжоу. Наступні заході – 14 та 21 квітня. Реєструймося!

 

Ми висловлюємо вдячність партнерам по Альянсу університетів міст-побратимів м. Гуанчжоу (GISU) та, зокрема, спеціалістам команди HUBS з Університету підприємництва Тампере Марії Руоконен та Анні-Елені Пеконен за представлення та надання доступу до програми «Командне навчання та психологічна безпека – план команди мрії».

За свідченням Секретаріату Альянсу GISU кілька сотень учасників із п’яти країн із задоволенням дізналися, як ми всі можемо реалізувати команди, що практикують навчання, щоб стати інноваційними та створювати компетенції.

Переглянути запис можна до 30 квітня разом з презентаційним матеріалом за адресами:

Для отримання доступу до участі в наступних програмах (англійською мовою) просимо зареєструватися https://forms.office.com/r/wyeBJCS9SS :

  • Computational Creativity, четвер, 14 квітня, з 15:00 до 17:00 (пекінський час).

 

  • Entrepreneurship in Creative Tourism: Insights for Post-pandemic Re-emergence, четвер, 21 квітня. Дві сесії цієї програми відбуватимуться з 15:00 до 17:00 (пекінський час) та з 21:00 до 23:00 (пекінський час).