Новини ДМС,  Новини Українсько-Польського центру

Міжнародна конференція «Perspektywy Women in Tech Summit 2022»

 

7–8 червня 2022 року вчетверте відбудеться Міжнародна конференція «Perspektywy Women in Tech Summit 2022», започаткованого для студенток-програмісток і жінок-фахівчинь у галузі інформаційних технологій Європейського проєкту Women in Tech Summit (www.womenintechsummit.pl) .
Під час масштабного міжнародного заходу плануєть провести Ярмарок вакансій. На ярмарку провідні технологічні компанії представлять актуальні пропозиції з акцентом на підтримку і працевлаштування жінок. Водночас університети і факультети інформатики зможуть презентувати свої досягнення та встановлюватимуть контакти з високотехнологічними підприємствами.
Польська освітянська фундація Perspektywy разом зі своїми партнерами підготувала гранти, які дозволять українським студенткам і фахівчиням галузі ІТ, взяти участь у конференції безкоштовно в онлайн і оффлайн режимах.
Подати заявку на отримання гранту і взяти безкоштовну участь у всіх заходах міжнародної конференції у Варшаві можуть студентки технічних спеціальностей з України, які вивчають інженерно-технічні дисципліни в одному з українських університетів, планують зробити кар’єру в інформаційно-технологічній сфері й вільно спілкуються англійською.
Для отримання докладної інформації про умови участі звертатися на сайт Українсько-польського центру КПІ ім. Ігоря Сікорського https://bit.ly/3JwON3V.