GISU,  Новини ДМС

Креативний туризм як частина програми «Розумні міста та туризм» Альянсу університетів міст-побратимів міста Гуанчжоу

21 квітня відбулися приурочені до Всесвітнього дня креативності та інновацій дві сесії програми «Підприємництво у креативному туризмі: інсайти для відновлення після пандемії».

Програма включала рамкову презентацію, 13 презентацій для конкретної країни та можливості для обговорення. На чолі з доктором Ненсі Даксбері, Центр соціальних досліджень Університету Коїмбри, доповідачі висвітлили ключові ідеї, отримані в результаті дослідження, проведеного в Університеті Коїмбри Португалії, Університеті Західного Сіднея Австралії, Дурбанському технологічному університеті Південної Африки, Університету Гуанчжоу Китаї, Університету Квебеку в Монреалі в Канаді та КПІ ім. Ігоря Сікорського в Україні (проф. О.О.Охріменко – ФММ).

Програма засвідчила найбільшу відвідуваність на сьогоднішній день за перші два роки існування Академії цифрових технологій та підприємництва: дві сесії відвідало понад тисячу учасників.

Цей напрям дослідження креативного туризму є частиною програми «Розумні міста та туризм», яку очолює Університет Квебеку в Монреалі (UQAM). Він став «трампліном» для міжнародного симпозіуму, запланованого цієї осені.

Про наступні події в межах Академії цифрових технологій та підприємництва та загалом Альянсу університетів міст-побратимів міста Гуанчжоу буде оголошено в наступних повідомленнях на сайті Департаменту міжнародного співробітництва КПІ ім. Ігоря Сікорського або у постах мережі «Фейсбук».