Анонси конференцій,  Анонси подій

Українсько-баварська конференція з цифрової освіти

 

23-24 червня 2022 року Баварський академічний центр Центральної, Східної та Південно-Східної Європи (BAYHOST) та Центр підвищення кваліфікації викладачів (FBZHL) при Байройтському університеті організовують «Українсько-баварську конференцію з цифрової освіти» у гібридному форматі (очна форма – у м. Байройті, також буде доступна онлайн-трансляція).

 

Конференція має на меті обмін знаннями та досвідом у використанні цифрових інструментів та IT-концепцій в освіті.

 

Байройтський університет активно підтримує німецько-український обмін із питань цифровізації освітніх процесів за допомогою двох проєктів:

– проєкт Learnopolis+, який фінансує Німецька служба академічних обмінів (DAAD). Проєкт присвячений створенню відкритих онлайн-курсів (MOOC) для підвищення кваліфікації викладачів університетів;

– проєкт UTTERLY, який реалізується в межах програми Erasmus+ KA2. Проєкт спрямований на визначення стандартів компетентності, навчальних планів та процесів сертифікації в галузі вищої освіти.

 

На конференції стипендіати Вільної держави Баварія зі Східної Європи розкажуть про свій досвід онлайн-викладання в Баварії та у своїх рідних країнах через пандемію.

На другий день учасники матимуть можливість долучитися до невеликих інтерактивних робочих груп, де зможуть обмінятися думками та поділитися своїм досвідом впровадження цифрової освіти. Теми доповідей та обговорень конференції будуть ґрунтуватися на пропозиціях самих учасників.

 

Участь в заході безкоштовна, але вимагає попередньої реєстрації, яка доступна за посиланням.

 

З програмою заходу можна ознайомитися тут.

 

Детальнішу інформацію Ви можете знайти за посиланням та у брошурі заходу.