Новини ДМС,  Співпраця із США

Підтримка для КПІ ім. Ігоря Сікорського від Університету Аризони

Відбулася друга робоча зустріч представників Університету штату Аризона (ASU) та адміністрації Київської політехніки.

З віцепрезиденткою з глобальних академічних ініціатив ASU Джулією Розен і ректором-засновником Американського університету в Києві Романом Шереметою говорили про:

– розвиток потенціалу для інноваційного, асинхронного та / або гібридного цифрового викладання й навчання, щоб розширити можливості студентів і викладачів за умови дистанційного навчання;
– постачання ноутбуків, іншої техніки для комп’ютерних лабораторій, викладачів і студентів та заміну лабораторних приладів, пошкоджених під час війни;
– допомогу в підприємницькій діяльності, як-от підтримка компаній-початківців, інкубаторів і передання технологій.

Сторони погодились на необхідності наступної зустрічі для подальшого обговорення питань. Досягнуто домовленості, що після отримання від КПІ деталізованого переліку першочергових потреб для формування бюджету, ASU та партнери на основі цієї інформації підготують конкретну пропозицію щодо підтримки КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Нагадаємо: з початком повномасштабної війни Університет штату Аризона спільно з Американським університетом в Києві зголосилися підтримувати Київську політехніку в проблемах і викликах, повʼязаних з війною.

Джерело інформації:

https://kpi.ua/node/19285?fbclid=IwAR0s_BSvXkmFjLkrB-HAADSIuGjyd4Ky97zqgr63A3eWlM5O_tKYm6-pvEA&fs=e&s=cl