Співпраця із Великобританією

Матеріали для викладання STEM дисциплін від британських колег

 

Група викладачів з Великої Британії та України розробили веб-сайт Practical STEM Teaching Community Resources: https://sites.google.com/view/stem-teaching-resources/home. Перед початком навчального року розробники веб-сайту хочуть отримати feedback від українських колег – викладачів STEM дисциплін та звертаються із проханням поширити інформацію та протестувати роботу веб-сайту, а також повідомити, які ще практичні матеріали були б корисними для студентів-першокурсників. Свої рекомендації, зауваження, пропозиції можна надати, заповнивши коротку анкету: https://forms.gle/23HyGv8TAqEnYfNr6.

Національний Еразмус+ офіс в Україні звертає увагу, що Practical STEM Teaching Community Resources є відкритою платформою, куди можна додавати власні ресурси і завдяки обміну матеріалами та співпраці між викладачами посилювати викладання STEM дисциплін та сприяти вдосконаленню вищої освіти України.

Створення веб-сайту є продовженням спільного українсько-британського проєкту «Програма вдосконалення викладання у вищій освіті України» (https://ihed.org.ua/internationalization/tehe_ukraine) та особистою ініціативою Advance HE – одного з партнерів Програми (https://www.advance-he.ac.uk). Партнери проєкту: Британська Рада в Україні; Інститут вищої освіти НАПН України; Advance HE (Велика Британія) за підтримки Міністерства освіти і науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Подробиці https://erasmusplus.org.ua/novyny/4314-praktychni-materialy-dlia-vykladannia-stem-dystsyplin.html.