Новини ДМС

Стипендіальна програма Chevening від Великобританії

 

До уваги студентів, аспірантів, викладачів, науковців!

Посольство Великої Британії в Україні презентувало урядову стипендіальну програму Сhevening в Україні.

Chevening – це програма, яка дозволяє отримати повне фінансування на освіту у Великій Британії (як правило, це однорічні магістерські програми, а також MBA).

При цьому покриваються всі витрати на навчання, проживання, транспорт і візу – а також пропонуються різноманітні можливості для випускників (в Україні чівнерів вже близько 450, а у всьому світі – більше 50000!). 

Вік і спеціальності кандидатів не обмежуються, тож стипендіат(к)ами Chevening стають представники різних сфер – STEM, бізнес, креативні індустрії, мистецтво, право, освіта, медицина і т.д. Вони самостійно обирають місце навчання – а це означає, що Oxford, Cambridge, LSE, King’s College та інші престижні університети Британії швидко стають для них реальністю. 

Вимоги для участі прості: наявність диплому бакалавра, мінімум двох років досвіду роботи (волонтерства, стажування теж враховуються) та чіткого бачення кар’єрного розвитку після навчання. 

Chevening був би цікавий як студентам, так і викладацькому складу КПІ. Щодо останніх – на Chevening подаються люди і з освітою рівня PhD, адже в Британії є дуже цікаві і спеціалізовані магістерські програми, які дозволяють заглибитись у предмет. 

Текст оголошення від Посольства Великої Британії в Україні і Флаєр програми додаються.

Вичерпна інформація про програму Chevening і процес подачі заявки знаходиться на ресурсі https://www.chevening.org/ .

Важливо! Просимо звернути увагу, що всі документи на отримання стипендії від Chevening необхідно подати до 1 листопада 2022 р.