Анонси подій,  Новини ДМС

Тиждень EUTOPIA – Університет майбутнього, всесвіт можливостей

Європейський університетський альянс EUTOPIA з 21 по 25 листопада організовує Тиждень EUTOPIA на тему “Університет майбутнього, всесвіт можливостей”.

Тиждень EUTOPIA, важлива віха в будівництві Альянсу EUTOPIA, об’єднує його ключових гравців на п’ятиденне святкування.

EUTOPIA ‒ це навчально-дослідницька спільнота, яка об’єднує десять європейських університетів зі спільною метою: створення відкритого, різноманітного та мультикультурного простору вищої освіти. За останні три роки EUTOPIA сприяла розвитку багатьох проектів, які підкреслюють важливість освіти, досліджень і, перш за все, посилення активного залучення студентів до співтворчості в межах такого спільного простору.

У найближчі роки на студентів, дослідників, інших співробітників EUTOPIA та стратегічних партнерів чекає багато цікавих можливостей для зміцнення міжнародного та міжсекторального співробітництва. Однією з таких можливостей є участь у цьогорічному Тижні EUTOPIA,  який проходить з 21 по 25 листопада в Любляні.

Більш детальну інформацію про програму, обов’язкову онлайн-реєстрацію та додаткову інформацію щодо Тижня EUTOPIA в Любляні можна дізнатися на сайті: https://www.unica-network.eu/eutopia-week-at-the-university-of-ljubljana-and-online/