Анонси подій,  Новини ДМС

Вебінар EUA з проєкту LOTUS

 

В понеділок, 28 листопада 2022 року, 14.00‒15.00 за центральноєвропейським часом в Європейській асоціації університетів (EUA) відбудеться вебінар, присвячений завершенню проекту “Лідерство та організація викладання і навчання в європейських університетах” (LOTUS).

На вебінарі будуть представлені ключові висновки з фінальної публікації проекту, присвячені лідерству у викладанні, а також ключові повідомлення на теми, що становлять спільний інтерес для покращення навчання та викладання. Серед таких тем ‒ різноманітні потреби здобувачів освіти, розвиток педагогічного персоналу, співпраця між установами та діджиталізація.

Вебінар буде особливо цікавим для керівників закладів, які відповідають за навчання та викладання, викладачів, розробників освітніх програм, національних та європейських політиків, представників організацій, що працюють у сфері навчання та викладання, а також дослідників та аналітиків у галузі вищої освіти.

Проєкт “Лідерство та організація викладання і навчання в європейських університетах – LOTUS” (2020-2022) має на меті сприяти розбудові потенціалу та управлінню стратегічними змінами у сфері навчання і викладання у закладах вищої освіти (ЗВО) по всій Європі, а також продемонструвати потенціал різних суб’єктів (включаючи ЗВО, а також міністерства, національні агенції, університетські асоціації, студентські спілки та спілки працівників тощо) для підтримки трансформації та інновацій у сфері навчання і викладання.

LOTUS співфінансується програмою Erasmus+ Європейської Комісії, як ініціатива з підтримки впровадження реформ Європейського простору вищої освіти.

Більш детальна інформація на сайті: https://eua.eu/events/252-leadership-and-organisation-for-teaching-and-learning-%E2%80%93-lotus-project-webinar.html