Новини ДМС,  Проектна діяльність,  Співпраця із Великобританією

Безкоштовний курс з написання та імплементації грантових проєктів “Grant Writing Course”

 

В рамках програми підтримки українських університетів “Twinning” (Побратимство), компанія Cormack Consultancy Group (Велика Британія) відкриває безкоштовний курс з написання та імплементації грантових проєктів “Grant Writing Course”для українських університетів.

Запрошуються всі, хто прагне більше дізнатись про інструменти фінансування проєктних ідей, познайомитись з базами донорів, оволодіти основами написання, пітчингу, бюджетування, менеджменту грантів, реалізації проектних ідей, побудови консорціумів тощо.

Курс викладатиметься онлайн англійською мовою. Запрошення слухачів здійснюватиметься за принципом «fist come, first served». Це означає, що Ви гарантовано потрапляєте в когорту учасників, але залежно від часу Вашої реєстрації на курс, – раніше чи пізніше.

Після реєстрації Вам будуть повідомлені деталі курсу (розклад, посилання).

На курсі Ви отримаєте матеріали та безліч цінного досвіду. Відвідавши не менше 90% занять, Ви отримаєте сертифікат.

За умови успішного проходження курсу, Ви також матимете змогу долучитись до Club Orizont – сервісу для нетворкінгу, побудови консорціумів, консультацій з приводу вашого проєкту, а також постійного вдосконалення ваших знань у проєктній діяльності.

Зареєструватися на курс можна за посиланням:
https://forms.monday.com/forms/012ae79075901fdb2946c158328cc814?r=use1