Анонси подій,  Допомога вченим і аспірантам,  Новини ДМС,  Проектна діяльність

Короткий курс з публікаційної та наукової комунікації від Research4Life

Курс з публікаційної та наукової комунікації від проєкту Research4Life на тему “Написання виграшних грантових заявок: захоплюючий перевернутий курс” безкоштовний для громадян країн, що беруть участь у програмі Research4Life (Україна в їх складі) і триватиме 6 тижнів з початку жовтня до середини листопада 2023 року. 

Згідно з проханням учасників серії вебінарів Research4Life PRC 2022 року, цей курс дає змогу глибше зануритися в процес написання успішних грантових пропозицій.  

Ви намагалися написати успішні заявки на гранти? Не знаєте, з чого почати? До якого грантодавця звернутися? Як краще структурувати свою дослідницьку пропозицію? Тоді цей курс для вас. 

Учасники повинні взяти на себе освітню ініціативу при опрацюванні наданих різноманітних матеріалів, наприклад, відео, письмових завдань та вікторин, а також дискусійних форумів та онлайн-семінарів з колегами-учасниками та викладачами. Очікується, що учасники будуть приділяти курсу 2-3 години на тиждень.  

Реєстрація до 1 жовтня 2023 року, 23:59 за центральноафриканським часом, за посиланням: https://www.surveymonkey.com/r/R4LPRCSC2. 

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, ознайомтеся з анонсом курсу https://www.research4life.org/other/research4life-publishing-and-research-communications-short-course-two/.