Анонси подій,  Новини ДМС,  Співпраця із США

Програма імені Фулбрайта з досліджень та наукових розробок

Офіс Фулбрайта в Україні продовжує свою діяльність і розпочинає новий конкурсний цикл 2024-2025. 

Запрошуться викладачі, аспіранти, співробітники до участі у фулбрайтівській програмі для молодих дослідників та викладачів Fulbright Research and Development Program (FRDP) 

Кінцевий термін подання заявок – 1 листопада 2023 року 

FULBRIGHT RESEARCH AND DEVELOPMENT PROGRAM 

Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. 

У конкурсі можуть брати участь особи віком до 45 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій. 

Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни. 

Консультації та презентації програми доступні для всіх зацікавлених у здобутті фулбрайтівських стипендій для роботи над дослідницькими проєктами в американських інституціях – університетах та науково-дослідних центрах, лабораторіях, архівах, бібліотеках.  

Звертаємо вашу увагу на те, що Офіс Програми ім. Фулбрайта працює дистанційно. Запитання можна поставити, надіславши електронний лист на адресу: ibarysh@iie.org; office.ukraine@iie.org 

У робочі дні, з понеділка по п’ятницю, з 10.00 до 17.00, отримати інформацію стосовно програми можна за номером: +38 (067) 394 91 99. 

Про стипендіатів Програми ім. Фулбрайта останніх років можна дізнатися зі сторінок фулбрайтівських вісників: https://fulbright.org.ua/uk/library/.