Анонси подій,  Новини ДМС

Кар’єрні можливості у Відділенні ООН в Женеві (UNOG)

Всі теперішні студенти та нещодавні випускники запрошуються на пряму трансляцію вебінару UNOG Livestream for Universities.

Цей вебінар проводиться у співпраці з Робочою групою з питань боротьби з расизмом і випливає із зобов’язань UNOG працевлаштовувати талановиту молодь з країн-членів – учасників ініціативи UNAI.

Віртуальний захід транслюватиметься у прямому ефірі на платформах Zoom та YouTube у Вівторок, 10 жовтня 2023 року з 8:30 до 10:00 за східноєвропейським часом (EST).

Приєднатися до трансляції на платформі Zoom можна за посиланням:

https://unog-un-org.zoom.us/j/99155315081?pwd=NWc3U2paLzZ2SWNIWTc5NFFnaTdIQT09

Трансляція на каналі YouTube буде відбуватися за посиланням:

https://youtube.com/live/15R5t9vYMxQ?feature=share

Записи сесії будуть доступні на каналі YouTube і надалі за вищевказаним посиланням.

Для отримання додаткової інформації про цю сесію та перегляду додаткових відеоматеріалів про подачу заявок на роботу в ООН та інші теми, пов’язані з кар’єрою в ООН, будь ласка, відвідайте веб-сайт за посиланням: https://learning.unog.ch/career-tips-thursday

На вебінарі UNOG Livestream for Universities буде представлена інформація про структуру іспиту YPP (UN Young Professionals Programme) та про порядок подачі заявок, буде зроблено огляд поточних кар’єрних можливостей у Відділенні UNOG в Женеві та надані поради щодо оформлення якісних заявок в системі управління талантами Inspira.

Просимо вас поширити інформацію про це запрошення поміж студентів, випускників або будь-яких інших зацікавлених осіб, які бажають зареєструватися та отримати посилання на пряму трансляцію.

Контакти:
E-mail unog-outreach@un.org