Анонси подій,  Новини ДМС

Конкурс для українських студентів “Ідеї мають наслідки”

Mannkal Economic Education Foundation (Mannkal, Австралія) та організація Економісти для України (E4U, США) розпочинають прийом заявок на конкурс “Ideas Have Consequences” – “Ідеї мають наслідки”.

Переможець та п’ять фіналістів представлять свої проекти на одному з обраних заходів Free Market Road Show (FMRS) у квітні/травні 2024 року. Переможець, якого обере конкурсна комісія, отримає безкоштовний переліт в обидва кінці та проживання в Перті, Мельбурні та Сіднеї, Австралія, для проведення публічної презентації.

Конкурс має на меті визнання та заохочення студентських наукових досліджень, які розробляють офіційні дослідницькі проекти та політичні документи для відбудови повоєнної економіки України. Mannkal та E4U запрошують до участі в конкурсі есе, які досліджують, розвивають, ставлять під сумнів або застосовують ідеї повоєнної відбудови.

Організатори сподіваються, що студенти зможуть розвинути пропозиції, висловлені Роном Маннерсом у виступі на Варшавському/Київському форумі FMRS, щоб створити/визначити/розробити політику для відбудови повоєнної економіки України. Збитки, завдані інфраструктурі та економіці України війною Росії, перевищують 700 мільярдів доларів. E4U розробляє рамки та мережі співпраці для підтримки поточних та майбутніх зусиль з відновлення.

Конкурс “Ideas Have Consequences” відкритий для студентів та нещодавніх випускників з будь-якої дисципліни. Учасники повинні бути студентами  бакалаврату станом на 2023 рік. Станом на 31 січня 2023 року вони не повинні мати ступеня бакалавра або еквівалентного ступеня. У конкурсі можуть брати участь студенти, які закінчують навчання наприкінці весни або влітку року проведення конкурсу. Роботи, написані у співавторстві з викладачами або аспірантами, не розглядатимуться.

Кінцевий термін подачі заявок – п’ятниця, 20 жовтня 2023 року.

Подробиці ва можете дізнатися за посиланням: https://icd.kpi.ua/wp-content/uploads/2023.09.22-Ideas_Have_Consequences.pdf