Анонси подій,  Еразмус+,  Новини ДМС

Інфосесія “Європейські університети” – конкурс проєктів Еразмус+ 2024

10 листопада 2023 р. Європейське агентство з питань європейської освіти та культури (EACEA) організовує онлайн інфосесію, щоб ознайомити освітян з політичними передумовами, критеріями вибору та процедурою подання заявок на конкурс  “Європейські університети 2024” в рамках програми Еразмус + Ключовий напрям 2 (“European Universities 2024” Erasmus+ Key Action 2).

Ініціатива “Європейські університети” є частиною підтримки “Партнерства заради досконалості” (“Partnerships for Excellence”), що надається в рамках Програми Еразмус+ на 2021-2027 рр. Ця ініціатива має далекосяжний задум, спрямований на започаткування та поглиблення безпрецедентного рівня інституційної співпраці між закладами вищої освіти (ЗВО), надання їй системного, структурного та сталого характеру. Вона покликана сприяти створенню транснаціональних альянсів ЗВО по всій Європі, виводячи транснаціональну співпрацю на новий рівень інтенсивності та масштабу і пропонуючи студентам можливість поєднувати навчання в декількох країнах.  Об’єднавши свої ресурси, потужності та сильні сторони, заклади вищої освіти підвищать якість, дієвість, привабливість та міжнародну конкурентоспроможність у всіх своїх сферах діяльності – освіті, дослідженнях, інноваціях та служінні суспільству – на благо студентів, співробітників та громадськості.

Пряма трансляція англійською мовою відбудеться 10 листопада 2023 року з 14:30 до 17:00 (CET).

Розширена інформація та програма онлайн інфосесії на сайті Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури.