Анонси подій,  Європейський простір,  Мобільність персоналу,  Новини ДМС

Нова магістерська програма EMINENT від Альянсу ATHENA відкрита для подання заявок

Нова магістерська програма Erasmus Mundus EMINENT (European Master on Embedded Intelligence Nanosystems Engineering) відкрита для подання заявок.

Чотири університети ATHENA – Університет Зігена, Грецький Середземноморський університет, Університет Орлеана та VILNIUS TECH – співпрацюють у цій спільній програмі разом із Новим університетом Лісабона (Португалія). Навчання починається у жовтні 2024 року.

EMINENT пропонує цілісну освіту в галузі інженерії наносистем з вбудованим інтелектом. Вона поєднує в собі поглиблену підготовку, починаючи від нанорозмірних матеріалів і технологій пристроїв до обчислювальних архітектур інтелектуальних сенсорних елементів, включаючи перспективні інтегровані макромасштабні системи і важливі прикладні області Інтернету речей. Вона поєднує в собі відмінну дослідницьку та інноваційно-орієнтовану освітню підготовку в справді європейському середовищі.

Студенти проводять перший рік навчання в Грецькому Середземноморському університеті (перший семестр) і Університеті Зігена (другий семестр), де вони вивчають функціональні матеріали (Грецько-Середземноморський університет) і датчики, пристрої та вбудовані системи (Університет Зігена ). Другий рік навчання проходить у закладі, в якому проходить спеціалізація, обран студентом. Пропонується вибір із п’яти різних спеціалізацій:

  • Функціональні матеріали з оптоелектронними властивостями (Грецький Середземноморський університет)
  • Вбудовані інтелектуальні датчики (Університет Зігена)
  • Природні матеріали та біосенсори (Новий університет Лісабона)
  • Інтернет речей (Орлеанський університет)
  • Сенсорні системи та обробка даних (VILNIUS TECH)

Подати заявку на EMINENT можна до 1 березня 2024 року.

Посилання на заявку та вся інформація щодо вимог до вступу та процесу оцінювання доступні на веб-сайті EMINENT: https://eminent-master.eu .

Джерело інформації: https://athenauni.eu/eminent-application/