ATHENA,  Анонси подій,  Європейський простір,  Новини ДМС

ATHENA Alumni Talks: Лекція “Додатки для розумних міст” від Ніколаоса Фелесакіса

Європейський університет ATHENA запрошує на чергову бесіду від випускників університетів – членів альянсу, яка відбудеться 30 січня 2024 року о 15:30 СЕТ.

Бесіду на тему  “Додатки для розумних міст” проведе  пан Ніколаос Фелесакіс, випускник Грецького середземноморського університету.

Ніколаос Фелессакіс – досвідчений бізнес-розробник з 15-річним стажем роботи в галузі енергетики та Інтернету речей. Він добре відомий своїми знаннями в галузі управління проектами та продуктами. Ніколаос досягнув значних успіхів на посаді керуючого директора компанії – системного інтегратора в галузі автоматизації. Керував розробкою та реалізацією першого проекту “розумного паркування” на Кіпрі, масштабного проекту вартістю 1 млн. євро. Керував впровадженням понад 3100 датчиків на основі мережі LoRaWAN, що сприяло позиціонуванню муніципалітету міста Пафос як “розумного” туристичного напрямку до 2023 року та зміцнило його репутацію в секторі Інтернету речей.

Ніколаос постійно перевиконує планові показники продажів і розвиває партнерські відносини по всьому світу завдяки своїй відданості інноваціям, стратегічному аналізу ринку та ефективному управлінню тендерними пропозиціями. Його шлях відзначений такими досягненнями, як перемога в Кіпрському цифровому чемпіонаті та представлення Кіпру на Конференції мережі кооперативних інновацій в Єгипті, що відображає його відданість розширенню меж в інноваційних системах.

Ніколаос обговорить з учасниками свою кар’єру, труднощі, з якими він стикається, а також те, що він пропонує університетам для задоволення потреб ринку.

Щоб взяти участь у цьому заході ATHENA, запросити своїх колег і товаришів, прослухати лекцію та поспілкуватись з доповідачем ви можете, зареєструвавшись на Zoom-трансляцію за посиланням: https://forms.gle/y12Ub84SYTyHcsrPA   

Щоб переглянути попередні виступи випускників, будь ласка, перейдіть за посиланням: https://youtube.com/playlist?list=PL3OWQw2onmC-_vAbDhsWXrMbwqVlH5Jty&si=XbhYGYHujK0-Dzi7