Еразмус+,  Новини ДМС

Project Nutshell – Інструментарій управління проєктами Еразмус+ КА2 для ЗВО

Національний Еразмус+ офіс в Україні запрошує ознайомитись з корисним відкритим ресурсом Erasmus+ Project Managementr Toolkit для закладів вищої освіти.

Цей посібник є збіркою ресурсів для адміністративного персоналу, викладачів та аспірантів, які виконують роль потенційних координаторів або партнерів проєктів Еразмус+. Це збірка шаблонів, посібників, корисних ресурсів для підготовки, реалізації та завершення, зокрема, проєктів Еразмус+ та наступних дій: Співробітництво, Партнерства, Інноваційні альянси, Перспективні проекти та Проекти з розвитку потенціалу у сфері вищої освіти.

Ця публікація стане у нагоді командам закладів вищої освіти, які розробляють та впроваджують проєкти Еразмус+ КА2.

Матеріали включають рекомендації про конкурси та проєкти напряму КА2. Співпраця організацій та інституцій і включають низку користних та практичних прикладів як працювати з логіко-структурною матрицею LFM, як обраховувати бюджети, управління коштами за підходом фіксованої ставки, як організовувати заходи, особливості звітування та багато іншого.

Проте звертаємо особливу увагу, що ця публікація підготовлена в 2023 р., тому завжди важливо звіряти умови конкурсу та специфіку кожного нового року конкурсу з Керівництвом до Програми Еразмус+!

Публікація доступна за посиланням.

Джерело інформації: https://erasmusplus.org.ua/news