Новини ДМС

КПІ ім. Ігоря Сікорського розширює освітню співпрацю з Республікою Казахстан

13 лютого 2024 р. КПІ ім. Ігоря Сікорського приймав делегацію  Посольства Республіки Казахстан в Україні.

Директор Центру міжнародної освіти Сергій Маулік ознайомив почесних гостей не тільки з освітніми програмами, які доступні для іноземних студентів, але і з заходами безпеки, які КПІ впроваджує для забезпечення безпеки студентів, персоналу та всієї університетської спільноти.

Під час візиту гості відвідали:

  •  Головний корпус;
  •  Залу Вченої ради;
  •  Державний Політехнічний музей імені Бориса Патона;
  •  Smart Shelter CLUST Space;
  •  Алею видатних конструкторів і учених.

Під час зустрічі сторони обговорили питання освітньої співпраці між КПІ ім. Ігоря Сікорського та Республікою Казахстан.

До заходу також долучились студенти з Республіки Казахстан, які навчаються на бакалаврських програмах Факультету лінгвістики, Інституту прикладного системного аналізу і Факультету менеджменту та маркетингу. Студенти поділилися своїм позитивним досвідом та враженнями від проживання та навчання у КПІ, адже університет створює всі умови для професійного, творчого розвитку студентів, а також забезпечує їх безпечне перебування.

Варто зазначити, що наш університет збільшує набір студентів з Республіки Казахстан. Загалом в Україні нині навчається 55 казахських студентів, і 16 з них – в КП ім. Ігоря Сікорського.

Подробиці візиту можна переглянути на YouTube-каналі КПІ-медіа за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=N6BsqGj-AKQ