ATHENA,  Анонси подій,  Новини ДМС

Eксклюзивна доповідь на ATHENA Talks: “Ідеальні недосконалості перовскітів у фотовольтаїці”

ATHENA Talks представляє просвітницьку онлайн-сесію на тему “Ідеальні недосконалості перовскітів у фотовольтаїці”, яка занурить слухачів у захоплюючий світ перовскітних матеріалів та їх інноваційних можливостей для технологій сонячної енергетики.

Про доповідь:
Перовскітні матеріали змінили уявленні про фотоелектрику, пропонуючи неабияку ефективність та економічність. Однак, їх недосконалість відіграє вирішальну роль у їх продуктивності та довгостроковій стабільності. Пропонована доповідь має на меті розкрити складність і красу цих недосконалостей, надаючи уявлення про поточні дослідження та майбутні можливості.

Доповідач:
Професор Єн Хунг Лі з Університету науки і технологій, Гонконг. Завдяки своїм дослідженням і внеску в область фотоелектричних технологій, професор Лі привносить в цю дискусію багатство знань і досвіду.

Дата та час:
1 березня 2024 року, 12:00 за центральноєвропейським часом (CET)

Місце проведення:
Онлайн – Zoom (посилання буде надано після реєстрації)

Як долучитися?
Доповідь відкрита для всіх, хто цікавиться розвитком фотоелектричних технологій та рішень для сталої енергетики. Щоб взяти участь, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням: https://lnkd.in/dDyNEmSX

Зареєстровані учасники отримають посилання на Zoom до початку заходу.

Не пропустіть можливість отримати цінну інформацію від провідного експерта в цій галузі та взяти участь у пізнавальній дискусії про потенціал перовскітів у фотоелектричних технологіях. Якщо ви дослідник, студент або ентузіаст у галузі відновлюваної енергетики, ця доповідь для вас.