Європейський простір,  Новини ДМС

Онлайн зустріч представників Програми UNITWIN/Кафедри ЮНЕСКО в Україні

27 лютого 2024 року відбулася організаційно-інформаційна онлайн зустріч представників Програми UNITWIN/Кафедри ЮНЕСКО в Україні.

Зустріч було організовано з огляду на наміри Секретаріату Національної комісії у справах ЮНЕСКО активізувати діяльність в частині реалізації Стратегії вдосконалення сектору освіти, спрямовану на підвищення ефективності та координації роботи в рамках Програми UNITWIN/Кафедри ЮНЕСКО в Україні.

Крім того, цьогоріч Україна відзначатиме 70-річний ювілей свого членства в Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО).

Враховуючи необхідність збереження і підтримки існуючих досягнень Програми, а також забезпечення розширення та інноваційного розвитку, під час зустрічі було підбито підсумки роботи за останній рік, проаналізовано виклики та можливості, обговорено нові напрямки роботи та крос-секторальну взаємодію з іншими секторами ЮНЕСКО.

Від КПІ ім. Ігоря Сікорського у зустрічі взяв участь начальник відділу координації міжнародної проєктної діяльності ДМС, вчений секретар кафедри ЮНЕСКО Сергій ШУКАЄВ.