GISU,  Новини ДМС

Чергова лекція Академії цифрових технологій та підприємництва GISU 2024

Запрошуємо на чергову лекцію в рамках програми Академії цифрових технологій та підприємництва, яка  відбудеться у вівторок, 26 березня, з 15:00 до 17:00 (за пекінським часом).

Тема лекції – “Інноваційні технології виробництва високоякісного переробленого бетону з відходів будівництва та демонтажу”. Її прочитає  почесна професорка Вівіан В. Й. Там з Університету Західного Сіднея (Western Sydney University).

Доступ до  Zoom буде надано зареєстрованим слухачам напередодні лекції.

Нижче наводиться опис програми та інформацію про викладача:

Відходи будівництва та знесення є одним з найбільших джерел утворення сміттєзвалищ. На жаль, утилізація відходів будівництва та знесення як переробленого заповнювача в бетоні не є поширеним явищем. У цій презентації буде представлено, як був винайдений CO2-бетон шляхом впорскування CO2 у перероблений заповнювач для застосування в бетоні. Загальна експлуатаційна характеристика CO2-бетону відповідає характеристикам первинного бетону. Покращення властивостей CO2-бетону, а також консистенція, яку може мати цей матеріал, робить його цінним матеріалом для використання в майбутньому.

Презентація буде представлена почесною професоркою Вівіан В. Й. Там, яка є провідним світовим дослідником у галузі будівельної інженерії та менеджменту. Її дослідження знайшли застосування та вплинули на вирішення проблем зміни клімату шляхом впровадження екологічно чистих будівель та переробленого бетону. Наразі вона є директором Центру інфраструктурного інжинірингу, заступником декана (дослідження та HDR), заступником декана (міжнародний відділ) та керівником дисципліни (управління будівництвом) у Школі інженерії, дизайну та антропогенного середовища Університету Західного Сіднея, Австралія. Була номінована до Колегії експертів Австралійської дослідницької ради при уряді Австралії у 2018-2021 роках. Наразі вона є головним редактором International Journal of Construction Management та старшим редактором журналу Construction and Building Materials. Вона опублікувала понад 330 реферованих журнальних статей. Виграла п’ятдесят три дослідницькі гранти (на загальну суму понад 5 мільйонів доларів США). Її робота визнана колегами на національному та міжнародному рівнях, про що свідчать сім проектів Австралійської дослідницької ради та понад 28 000 цитувань з h-індексом 88. Професорка Там також увійшла до списку 100 000 найвидатніших науковців світу (Top 2% Scientists) з 2017 року.