Анонси подій,  Новини ДМС

Молоді науковці запрошуються до участі в навчальній програмі From Scientists to Innovators for Industry

До уваги молодих науковців в галузі охорони здоров’я!

Команда проєкту PACT4Ukraine (Piloting an Academic Corridor in Teaching and Learning for Ukraine), що реалізовується в Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg (Німеччина), повідомляє про можливість участі українських дослідників на спеціальних умовах у Програмі From Scientists to Innovators for Industry (FAU SCI FI 2024).

(SCI FI) – це 3-місячна програма змішаного навчання, що складається з 7 базових та 5 галузевих онлайн-модулів, вебінарів, менторських сесій. Програма спрямована на отримання знань, що стануть у пригоді науковцям, які планують здійснити перехід від академічних досліджень до роботи у фармацевтичній та медичній галузях. Програма має загальний характер та стосується усіх наукових напрямків, дотичних до медичної та фармацевтичної галузі.

Ця програма для молодих науковців з будь-якої країни програми “Горизонт Європа”, кожен з яких

  1. працює в університеті, науково-дослідному інституті або клініці
  2. є докторантом у будь-якій галузі охорони здоров’я, особливо в галузі медичних технологій та фармацевтики
  3. або має постдокторський ступінь у галузі охорони здоров’я

Тривалість: 23 серпня 2024 р. – 4 грудня 2024 р.

Формат: Програма пропонує два треки: Повна програма та Полегшена програма. Обидві програми включають тримісячну програму онлайн-навчання.

Дедлайн подачі заявок: 31 травня 2024 року.

Вартість (тільки для українців): 5 повністю профінансованих слотів для українських дослідників на повну програму (у тому числі участь у двох зустрічах в Маастрихті та Гданську) та безкоштовна участь у лайт-програмі без обмеження кількості учасників.

Щоб дізнатися більше про програму, її результати, навчальний план, вимоги до учасників та інші ключові деталі, необхідно відвідати веб-сайт SCI FI Programme 2024.

Якщо ви готові розвиватися як інноватор у галузі охорони здоров’я, подавайте заявку на участь у програмі: EIT Health SCI FI.

Також звертаємо увагу, що 8 квітня 2024 року відбудеться інформаційний вебінар, на якому можна буде дізнатися більше про програму FAU SCI FI 2024. Для участі у вебінарі необхідна попередня реєстрація за посиланням.

Всю необхідну  інформацію Ви зможете знайти на сайті: https://www.knu-fau-alliance.fau.de/2024/03/25/fau-sci-fi-programme-2024-opportunities-for-ukrainian-researchers/

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся до контактної особи FAU, Вікторії Голдберг, електронною поштою victoria.goldberg@fau.de

З повагою,
Команда FAU PACT4Ukraine