Анонси подій,  Новини ДМС

BUP оголошує про підготовку аспірантів за проєктом CAPABLE

Програма університетів Балтійського регіону (BUP) анонсує Проєкт CAPABLE (Common Academic Practices and Abilities in Learning for Research), який має на меті надати знання, навички та мережеві можливості аспірантам з університетів-учасників BUP, які працюють над темою сталого розвитку, актуальною для регіону Балтійського моря. Прийняті студенти отримають наставництво та відгуки на свої дисертації, а також тренінги з академічного розвитку, такі як академічне письмо, академічні презентації, критичне мислення, розробка дослідницьких аргументів та багато іншого.

Навчання складається з трьох частин: серія онлайн-семінарів, аспірантська конференція в Упсалі та онлайн-курс з академічної педагогіки.

Проєкт фінансується Шведським інститутом (ШI) та Бундестагом. Проєкт є частиною Програми добросусідства країн Балтійського моря ШІ, спеціального конкурсу для України. Ми будемо раді вітати 50 аспірантів, 26 українських студентів та 24 студенти з університетів-учасників програми BUP з інших країн. Всім студентам будуть покриті витрати на проживання та харчування, а українські студенти також отримають фінансову підтримку для своїх подорожей у межах проєкту.

Аплікаційна форма для українських студентів.

Анкета для всіх інших студентів.

Останній день подачі заявок – 5 травня 2024 року.

Читайте більше про навчання на сайті BUP і, будь ласка, поділіться інформацією зі своїми друзями.

Оргкомітет BUP