ATHENA,  Новини ДМС

ATHENA запрошує студентів КПІ на онлайн-курс Life Cycle Thinking

Європейський університет ATHENA  запрошує студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського зареєструватися на курс Life Cycle Thinking – “Мислення про життєвий цикл “, організований VILNIUS TECH Sustainability HUB.

Всіх бажаючих просимо терміново зареєструватись!

До студентів немає вимог до попередньої підготовки, це вступний міждисциплінарний курс. 

Університетський альянс ATHENA, повноправним членом якого з 2024 року є КПІ ім. Ігоря Сікорського, обіцяє надати перевагу студентам з КПІ, але вони повинні зареєструватися якомога швидше.

Онлайн-курс розпочнеться 8 квітня 2024 року

Тривалість: 8 тижнів. Щопонеділка контактні онлайн-лекції: 14.00 – 16.25 EET

Курс з практичними домашніми завданнями 3 ECTS

Про курс:

Life Cycle Thinking – це комплексний підхід до оцінки екологічних, соціальних та економічних наслідків продукту або процесу протягом усього його життєвого циклу, від ідеї, видобутку сировини до утилізації або переробки. Воно пропонує цілісну перспективу, підкреслюючи взаємозв’язок і важливість врахування всіх етапів для запобігання непередбачуваним негативним наслідкам. Розуміння повного спектру впливів сприяє прийняттю обґрунтованих рішень і проактивних заходів зі сталого розвитку, закликаючи до переходу від ізольованих рішень до інтегрованих, довгострокових стратегій. Таке мислення має на меті забезпечити збалансований і сталий вибір, висвітлюючи складну структуру наслідків нашого вибору.

На цьому курсі ви дізнаєтеся про життєвий цикл, який включає в себе екологічну, соціальну та економічну оцінку і розуміння впливу продукту або послуги протягом усього його життєвого циклу від задуму до закінчення терміну експлуатації або переробки. Ви також навчитеся розраховувати викиди CO2, споживання води, енергії та інших видів забруднення.