Анонси подій,  Новини ДМС

Конкурсний відбір до Літньої школи жіночого лідерства!

З 21 по 26 липня 2024 року у Варшаві відбудеться інтенсивна міжнародна програма Європейської академії лідерства (European Leadership Academy)

Бажаючі кандидатки з українським громадянством, що знаходяться в Україні або ж за її межами, до 30 квітня 2024 року можуть заповнити онлайн анкету (https://www.europeanleadershipacademy.eu/) на конкурс та звантажити коротке відео про свою мотивацію.

Для проходження програми відібрані учасниці отримають повну стипендію. Всього буде відібрано 29 учасниць, по одній з кожної європейської країни.

Програма складатиметься з майстер-класів, командних проєктів та активного навчання. Це буде концентрація виступів експертів світового рівня, лідерів думок і підтримки наставників для інтенсивного тижневого навчання, яке можна порівняти з програмами MBA (Master of Business Administration) вищого рівня провідних університетів.

Перегляньте відео (https://www.youtube.com/watch?v=31I3eRp24m0) з відгуками учасниць програми «Школа жіночого лідерства в цифрову епоху» Європейської академії лідерства.

Усі подробиці та реєстрація на конкурсний відбір за посиланням: https://www.europeanleadershipacademy.eu