GISU,  Анонси подій,  Новини ДМС

Захід Міжнародної Академії GISU  “Перетворення ідей у бізнес” 

7 травня 2024 р. з 10:00 до 12:00 за київським часом у межах Академії цифрових технологій і підприємництва Альянсу GISU професор Хорхе Фігейра з Університету Коїмбри, Португальська Республіка пропонує ознайомитися з освітньою програмою «Перетворення ідей у бізнес». 

Для отримання доступу до участі онлайн на платформі Zoom необхідно пройти реєстрацію https://forms.office.com/r/wyeBJCS9SS . 

Ця програма має на меті надати учасникам базові знання про те, як узгодити ідеї з ринковими чи суспільними викликами, щоб збільшити ймовірність  більшого впливу на суспільство. Протягом сесії учасники програми навчатимуться підходам «технологічного проштовхування» та «ринкового протягування», а також ознайомляться з інноваційною методологією Needs Led орієнтації на потреби, та дізнаються, як використовувати інформацію, отриману таким способом, щоб точно перетворити ідею на бізнес-можливість. Наприкінці сесії буде представлено онлайн-програму як приклад того, як сприяти розвитку підприємницького мислення серед студентської спільноти. 

 Професор Хорхе Фігейра у 1997 році отримав диплом з хімічної інженерії в Університеті Коїмбри, закінчив аспірантуру з бізнес-наук в Університеті Коїмбри. З 2003 по 2019 рік він обіймав посаду координатора відділу трансферу технологій Університету Коїмбри в якості виконавчого координатора регіональної інноваційної екосистеми, відповідав за управління потоками;  каталізацію  та контроль екосистеми; взаємодію з питань інновацій та передачі знань; комерційне освоєння результатів НДДКР; управління та ліцензування IP-портфеля. З 2016 року він брав участь у кількох  видах діяльності та посадах  EITHealth  та  Innostars, а саме: член наглядової ради EITHealth та  голова Innostars . З 2019 року він  координує  міжнародні мережі досліджень і розробок та підрозділ педагогічних інновацій Університету Коїмбри .