ATHENA,  Анонси подій,  Новини ДМС

ATHENA4Peace: “Стійкість бізнесу та академічних кіл до української війни”

Цього четверга, 23 травня, о 15:00 за центральноєвропейським часом  відбудеться лекція/дискусія в рамках програми ATHENA/IMPACT Talks on peace and stability. Її проведе доктор Катерина Бойченко з W2L*, яка обговорить тему «Стійкість бізнесу та академічних кіл до української війни».

Катерина Бойченко є визнаним експертом в галузі економічних наук, з багатим досвідом у сфері підприємницького консалтингу та міжнародних економічних досліджень (кандидат економічних наук). Її наукові інтереси охоплюють різні сфери, включаючи інновації, економіку бізнесу, науку про дані, розумні бізнес-моделі, європейську ідентичність, громадянство та цінності, а також соціальну відповідальність освітніх установ.

Як керівник магістерської програми з економіки бізнесу в Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана, Катерина відіграє вирішальну роль у формуванні майбутнього майбутніх бізнес-професіоналів. Окрім своїх академічних зобов’язань, вона активно займається професійною діяльністю як член Інституту глобальної економічної політики та Міжнародного фонду науковців та освітян.

*W2L (Web2Learn) – Міжнародна команда експертів, які працюють над розробкою та управлінням цифровими сервісами для відкритого та соціального навчання. W2L прагне сприяти громадському залученню та адвокації в науково-дослідницьких процесах.

Для тих, хто пропустив попередню лекцію, яку провела професор Юліана Лавриш,  завідувач кафедри англійської мови технічного спрямування №2 КПІ ім. Ігоря Сікорського, будь ласка, перегляньте її тут: https://www.youtube.com/watch?v=ldm4Z9vPAT0&t=2830s