Анонси подій,  Еразмус+,  Новини ДМС

Вебінар “Що говорять індикатори про Болонський процес?”

Шановні колеги!

11 червня 2024 року відбудеться вебінар «Що говорять індикатори про Болонський процес?» у рамках серії вебінарів EUA: Від Риму 2020 до Тирани 2024 – розвиток у Європейському просторі вищої освіти (VII).

На вебінарі буде представлено систему моніторингу Болонського процесу та обговорено «як» і «чому» оцінювати прогрес у Європейському просторі вищої освіти (ЄПВО). Крім того, будуть представлені ключові результати останнього циклу моніторингу.

Нещодавно опубліковані або майбутні дані з обраних тем будуть представлені різними зацікавленими сторонами ЄПВО: Європейська Комісія/Eurydice висвітлить висновки зі Звіту про впровадження Болонського процесу (Bologna Implementation Report), Європейський студентський союз (European Students’ Union) – зі свого звіту «Болонський процес очима студентів» (Bologna Implementation Report), а Європейська асоціація університетів (EUA) – зі свого звіту «Тенденції 2024 року». Потім доповідачі обговорять свої висновки на такі теми, як ключові зобов’язання ЄПВО та кредитна мобільність, роблячи висновки для наступного раунду Болонського процесу.

Спікери:

Thérèse ZHANG, заступниця директора з політики у сфері вищої освіти – EUA

David CROSIER, аналітик систем освіти – Eurydice, Європейське виконавче агентство з питань освіти та культури (EACEA), Європейська Комісія

Horia ONIȚA, президент – Європейський студентський союз (ESU)

Головуюча: Henriette STOEBER, аналітик з політики – EUA

Що? Вебінар “What do the indicators say about the Bologna Process?”.

Де? Онлайн.

Коли? 11 червня 2024 р., 14.00-15.00 CEST (за київським часом –  з 15:00 до 16:00)

Реєстрація доступна за посиланням і буде відкрита до початку вебінару. Участь у вебінарі безкоштовна і відкрита для всіх.

Детальніше про вебінар можна дізнатися за посиланням.

Джерело інформації: https://erasmusplus.org.ua/news