Анонси подій,  Еразмус+,  Новини ДМС

Тренінг “Підготовка проєктної заявки за напрямом Жан Моне Програми ЄС Еразмус+”

Шановні колеги!

Національний Еразмус+ офіс в Україні в межах #ErasmusDays 2024 запрошує працівників закладів вищої освіти України – потенційних учасників конкурсів напряму Жан Моне 16 жовтня 2024 р. взяти участь у тренінгу «Підготовка проєктної заявки за напрямом Жан Моне Програми ЄС Еразмус+: змістові та технічні аспекти», який відбудеться у форматі офлайн.

Заходи в межах #ErasmusDays 2024 проводяться НЕО в Україні спільно і за підтримки співорганізаторів (детальніше в описі концепції #ErasmusDays 2024).

 Що? Тренінг «Підготовка проєктної заявки за напрямом Жан Моне Програми ЄС Еразмус+: змістові та технічні аспекти».

Коли? 16 жовтня 2024 р., початок о 14:00 (за київським часом).

Де? офлайн (м. Київ). Місце проведення буде повідомлено в листі-підтвердженні про участь тільки зареєстрованим учасникам. Кількість місць обмежена: до 30 учасників!

Цільова аудиторія: працівники закладів вищої освіти України – потенційні учасники конкурсів напряму Жан Моне.

ПРОГРАМА ЗАХОДУ – завантажити.

Мова заходу: українська.

Реєстрація обов’язкова. Форма для участі відкрита до 16:00 10 жовтня 2024 р. Лист-підтвердження про участь буде надіслано е-поштою зареєстрованим учасникам до 15:00 11 жовтня 2024 р.

Для учасників офлайн: початок реєстрації на локації з 13:30 (за Києвом). Нагадуємо: кількість місць обмежена (до 30 учасників). Учасники заходу забезпечуються матеріалами і кавабрейками. Проїзд та проживання/перебування організаторами не забезпечуються. Дотримання правил безпеки у час військового стану – відповідальність кожного учасника. Найближче укриття до локації 300 м за супроводом команди НЕО в Україні.

Просимо учасників обов’язково ознайомитись з ресурсами на сайті НЕО в Україні:

Домашнє завдання для учасників: виокремити серед Інституційної стратегії розвитку вашого закладу завдання/напрями на який (і) буде спрямовано ваш проєкт Жан Моне та сформувати перелік пріоритетів/потреб міжнародної співпраці закладу/факультету чи кафедри за темою Європейських студій.

У випадку додаткових питань просимо звертатись до контактної особи: Петро КРАЙНІК, pkrayn@gmail.com , +380954586795 (Telegram, WhatsApp).

Джерело: Національний Еразмус+ офісу в Україні