Новини ДМС

КПІ ім. Ігоря Сікорського потрапив до 13% кращих університетів у рейтингу World University Rankings 2025

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» увійшов до 13% найкращих університетів світу за результатами рейтингу World University Rankings for International Students 2025!

Оприлюднено довгоочікуваний рейтинг World University Rankings for International Students 2025, в якому представлені найкращі навчальні заклади світу для навчання іноземних громадян. Цього року експертами проаналізували рекордну кількість університетів – 8 536! Це означає, що кожен абітурієнт зможе знайти серед них саме той заклад, який відповідає його індивідуальним потребам та амбіціям

Серед топових ВНЗ світу – КПІ ім. Ігоря Сікорського, який увійшов до 13% найкращих університетів світу. Університет посів почесне 1103-тє місце, підтвердивши свою академічну досконалість та міжнародний престиж.

Це досягнення – результат наполегливої праці, спрямованої на створення умов для навчання світового рівня, розвитку творчих ідей та підготовки лідерів майбутнього. Рейтинг також відображає міцні позиції української вищої освіти на міжнародній арені.