Новини ДМС

Нові досягнення в бізнес-симуляціях від польських колег

Познанський університет технологій, прямий партнер КПІ ім. Ігоря Сікорського, уже впродовж довгого часу продовжує запрошувати усіх охочих до участі в цікавих проєктах. Цього разу університет виступив однією з ліцензованих площадок для реалізації напрацювань компанії «Revas Business Simulations Games», що розробила ділову симуляцію та створила тренінгову програму для опанування нових навиків.

Команда представників кафедр менеджменту, міжнародної економіки, економіки і підприємництва та співробітників департаменту міжнародного співробітництва долучилися до програми. В рамках онлайн-курсу вони стали учасниками ділової гри, що містила узагальнену статистичну інформацію про бізнес-процеси у 14 видах економічної діяльності. По завершенню тренінгу всі, хто долучилися, опанували навики з ведення бізнесу на промисловому ринку, на ринку послуг, на ринку товарів широкого вжитку, здобули досвід із економічного, фінансового, організаційного аналізу та прийняття управлінських рішень тощо.

За останній час це не єдиний випадок спільної активної роботи з Познанським університетом технологій. Ще задовго до розгортання ігор з бізнес-симуляцій, Ірен Павлишин викладач факультету інженерного менеджменту Познанського університету технологій, доктор філософії, інженер, влаштовувала лекції на тему спілкування зі студентською аудиторією та ділилась своїми дослідженнями методичної організації навчальної роботи. Але на цьому вона не зупинилася – спочатку ініціювала проведення бізнес-симуляцій, де брали участь викладачі та працівники, а в грудні 2020 року долучили і охочих студентів.

Університет м. Вроцлав (Польща) провів Міжнародний конкурс бізнес-симуляцій серед студентів з напряму організації виробництва. Українцям вдалося вихопити перемогу у студентів з Польщі, Угорщини та Індії. Пишаємося нашою талановитою молоддю.  http://management.fmm.kpi.ua/international-business-simulations-competition-for-students-at-business-university-in-wroclaw/

Ми висловлюємо вдячність учасникам проєктів. Велика гордість знати, що наші викладачі та науковці разом зі студентами намагаються розширювати навички та використовують вигідні пропозиції, які надає університет. Гадаємо, що це яскравий приклад того, як міжнародна діяльність відкриває нові горизонти.