Новини ДМС

Результати другого вебінару Підприємництво та Лідерство 4.0

Другий вебінар в рамках роботи Академії цифрових технологій та підприємництва на тему Підприємництво та Лідерство 4.0 успішно завершено.

КПІ імені Ігоря Сікорського як учасник Альянсу GISU вже тривалий час активно сприяє співпраці між університетами міст побратимів м. Гуанчжоу. Попередньо, фахівці університету брали участь у вебінарах, презентованих партнерами, а цієї осені підготували власний матеріал для міжнародної конференції з учасниками Альянсу, зокрема Академії цифрових технологій та підприємництва. Головним інструментом даної Академії стали спільні міжнародні вебінари на різні актуальні теми. Фахівці Факультету менеджменту та маркетингу представили власні дослідження на теми “Підприємництво та бізнес 4.0 14 вересня, а сьогодні – “Підприємництво та лідерство 4.0”.  

Лекцію підготували: 

  • Марина Пічугіна, доцент кафедри менеджменту підприємств 
  • Ліна Артеменко, доцент кафедри менеджменту підприємств 
  • Ольга Артеменко, випускниця кафедри менеджменту підприємств 

Спікери розповіли про лідерські якості, що будуть затребувані найближчим часом у сфері підприємництва, а також сферах розвитку науки й технологій, якими навичками має володіти справжній лідер, та як відповідати ролі лідера в індустрії 4.0. 

Загалом приєдналося понад 250 учасників з різних куточків світу. Учасники дуже активно долучалися до опитувань, презентованих лекторами, брали участь у дискусіях спільно з іншими учасниками та залишили надзвичайно приємні відгуки по завершенню вебінару. Нині очікуємо на наш останній вебінар, який відбудеться вже 5 жовтня на тему “Інтелектуальні технології аналізу дорожньо-транспортних пригод”. Сподіваємось, він відбудеться не менш успішно та зможе надихнути фахівців інших сфер до участі в організації міжнародних конференцій.  

Довідково: про попередні програми Академії цифрових технологій та підприємництва на сайті департаменту міжнародного співробітництва, про співробітництво КПІ ім. Ігоря Сікорського з  Альянсом GISU на сайті відділу зовнішньоекономічної діяльності.