Новини ДМС

Програми Академії цифрових технологій та підприємництва

КПІ ім. Ігоря Сікорського продовжує успішно розвивати співпрацю з розвитку освітніх процесів в нашому університеті, а також слугувати поштовхом до розширення міжнародного обміну досвідом. В грудні 2020року на основі співпраці з університетом Гуанчжоу (Китай), КПІім.Ігоря Сікорського доєднався до Альянсу університетів міст-побратимів м.Гуанчжоу (Alliance of Guangzhou International Sister-City Universities). 

Альянс GISU – це неприбуткове об’єднання навчальних закладів з усього світу. Альянс університетів міст–побратимів м. Гуанчжоу (GISU) заснований спільно Університетом Гуанчжоу та іншими міжнародними університетами міст-побратимів за принципом “Волонтерство, рівність, координація, спільний доступ та взаємна вигода”. 

Серед членів-засновників Альянсу GISU є Guangzhou University (Китай); University of Coimbra (Португалія); Linkping University (Швеція); University of Padova (Італія); University of Tampere (Фінляндія) та Western Sydney University (Австралія). 

А станом на березень 2021 р. до членів Альянсу ще належать Université du Québec à Montréal (Канада); Guangzhou Medical University (Китай); Incheon National University (Південна Корея); Middle East Technical University (Туреччина); University of the West of England (Велика Британія); The Durban University of Technology (ПАР) і КПІім.Ігоря Сікорського (Україна). Мета співпраці — обмін досвідом на міжнародному рівні, що сприятиме підвищенню кваліфікації, отриманню нових знань та створення нових колаборацій в межах чинних проєктів Альянсу. 

Наразі від Альянсу GISU отримано пропозицію приєднатися до Академії цифрових технологій та підприємництва. Доступ до онлайн програм буде здійснюватися за умов реєстрації: 

  1. Програма «Необхідність незмінності блокчейнів у захисті цінних даних» 15 квітня з 09:00 до 11:00 (за київським часом), представлена Університетом Падуї (Італія).  
    Реєстрація: https://forms.gle/df5PELPTE1V3S8i36 

 

2. Програма «Venture Makers – Generate Program» 22 квітня з 09:00 до 11:00 (за київським часом), представлена Західним Сіднейським університетом (Австралія).  
Реєстрація: https://forms.gle/J6x9GmfGFQ8uty3z7). 

Сподіваємось ця перспектива стане в нагоді українським студентам і науково-викладацькому складу ЗВО, представникам бізнесу та промисловості та дозволить їм отримати нові знання зі світового доробку