ICD news

Конкурс українсько-словацьких проєктів 2022-2023

Міністерство освіти і науки України, Міністерство освіти, науки, досліджень та спорту Словацької Республіки та Словацьке агентство з досліджень та розвитку оголосили конкурс спільних українсько-словацьких науково-дослідних проєктів для реалізації у 2022-2023 роках.

          У конкурсі можуть брати участь:

  • з української сторони: будь-які науково-дослідні групи закладів вищої освіти, наукових установ, підприємств, в статуті яких зазначається діяльність з проведення наукових досліджень;
  • зі словацької сторони: юридичні особи та фізичні особи-підприємці без обмеження їх членства у секторі досліджень та розробок.

          Проєктні пропозиції приймаються з усіх галузей досліджень та розробок із обов’язковим зазначенням пріоритетного напряму у формі заявки.

          Прийом заявок триває до 21 червня 2021 року.

          Оголошення результатів конкурсу очікується орієнтовно у листопаді 2021 року, укладання договорів на фінансування проєкту – орієнтовно у березні 2022 року.

          Проєктна пропозиція має бути розрахована на 2 роки. Фінансування виділяється на кожен рік окремо.

          Керівники та основні учасники проєктів можуть подавати кілька заявок. Однак керівники не зможуть отримати фінансування більш ніж за одним проєктом.

          Документи приймаються за адресою: Міністерство освіти і науки України, бул. Тараса Шевченка, 16, к. 310, м. Київ, 01601.

          Всі деталі конкурсу (подання заявки, етапи відбору, критерії оцінювання проєкту, інтелектуальна власність, фінансування та ін.) подано на веб-сторінці МОН України https://mon.gov.ua/ua/news/ogolosheno-konkurs-spilnih-ukrayinsko-slovackih-naukovo-doslidnih-proyektiv-dlya-realizaciyi-u-2022-2023-rr.