Анонси подій

Онлайн брокерська зустріч «Інновації для аерокосмічної галузі»

 

20 червня у Німеччині заплановано тристоронній кластерний обмін з наголосом на регіони Сілезії (PL), Південної Моравії (Чехія) та Північний Рейн-Вестфалія (DE). Ці заходи мають на меті сприяння міжнародній дослідницькій та інноваційній діяльності в аерокосмічній промисловості у відповідних регіонах. Після цього відбудеться зустріч для пошуку партнерів, відкрита для учасників з інших країн незалежно від географічного регіону.  

Перша частина заходу проводиться у Дюссельдорфі під час StartupWeek Dusseldorf (https://www.startupwoche-dus.de/en/schedule/) і є вступною до майбутніх заходів, запланованих на вересень (точні дати та зміст будуть оголошені додатково). Перспективні напрями зазначені на сайті https://inno-aerospace.b2match.io/ 

Очікуються представники стартапів та компаній, кластерів та асоціацій, науково-дослідних інститутів та університетів зі сфер, пов’язаних з аерокосмічною галуззю: 

– розумна мобільність  

– безпека та безпека  

– ІТ, Інтернет речей, індустрія 4.0, цифровізація  

– електроніка  

– фотоніка, маніпулювання світлом  

– енергія  

– мікро та нанотехнології  

– охорона здоров’я  

– будівництво  

– текстиль та волокна  

– дизайн 

Контактна особа організатораJovana Fa Tomic (Йована Фа Томич), контактний телефон +49 208 3000447, контактна електронна адреса jt@zenit.de, веб-сайт https://inno-aerospace.b2match.io/. 

Кінцевий термін реєстрації 19 червня 2022 року. Порядок денний зборів: Agenda_aerospace.pdf 

Джерело: https://een.ec.europa.eu/tools/services/EVE/Event/Detail/bbcd99a2-fca9-47eb-bbe3-bb02b2f26a46