Новини ДМС,  Проектна діяльність

Research4Life – успішно профінансуйте своє дослідження

 

Відбувся 3-й вебінар із серії Research4Life Publishing та Research Communication з написання переможних грантових заявок – «Написання переможних пропозицій до гранту: успішно профінансуйте своє дослідження» у середу 8червня. Протягом 90хв. слухачі за допомогою д- ра Альсаєд Машахіта (CABI) за модераторства Кеті Кван (Research4Life) розглянули такі елементи успішного складання грантових проєктів і відповіли на питання аудиторії: 

  •  ключові стратегії для складання плану дослідження; 
  • формування кваліфікованої дослідницької групи; 
  •  етапи подання заявки на грант: вибір оголошення та узгодження пропозицій; обґрунтування дослідження, цілі та методологія; управління бюджетом та проєктами; обробка подання пропозицій; взаємодія з спонсорами; 
  • ключові елементи успіху та типові помилки в заявках на грант; 
  • стратегії подолання мовного бар’єру для тих, хто не володіє англійською мовою. 

Записи даного та попередніх вебінарів доступні на сайті https://www.research4life.org/training/webinars/#prc 

Попереду ще три цікаві зустрічі, на яких можна знайти партнерів для міжнародних досліджень і спільних закордонних публікацій: 

Вебінар 4. Розуміння видавничої етики. Середа 29червня о 16 за київським часом (8:00 EDT/14:00 CET & CAT/ 19:00 ICT); 

Вебінар 5. Опублікування: як збільшити свої шанси на успіх. Середа 6липня о 16 за київським часом (8:00 EDT/14:00 CET & CAT/ 19:00 ICT); 

Вебінар 6. Збільшення впливу ваших досліджень. Середа 20липня о 16 за київським часом (8:00 EDT/14:00 CET & CAT/ 19:00 ICT). 

Заповнити форму реєстрації на вебінари можна за посиланням. Реєстрація закривається опівночі напередодні кожного вебінару. 

Якщо у вас виникли запитання щодо серії вебінарів, надішліть електронний лист на адресу training@research4life.org.