Анонси подій,  Новини ДМС

ATHENA запрошує науковців в галузі охорони довкілля відвідати віртуальний ланч

Кафедра ЮНЕСКО зі сталого управління природоохоронними територіями Каринтійського університету  прикладних наук – Carinthia University of Applied Sciences, CUAS (Австрія)  організувала серію віртуальних ланчів, які проходять щосереди в обідній час (12:30 за центральноєвропейським часом) .

Партнери Альянсу ATHENA запрошуються долучитися і поділитися своїм досвідом на одному з таких віртуальних ланчів. Різні представники низових ініціатив, міжнародних організацій та наукового світу дають короткий імпульс збереженню природи у 21 столітті та роблять свій внесок в обідню дискусію. Виступи записуються і стають доступними для скачування після обіду.

Якщо вам просто цікаво і ви хотіли б відвідувати цей віртуальний ланч, будь ласка, зв’яжіться з Монікою Ауінгер електронною поштою за адресою m.auinger@fh-kaernten.at, щоб бути доданими до списку розсилки та отримувати інформацію про наступних гостей і теми.

Якщо маєте бажання виступити, надішліть загальну тему, про яку ви хотіли б поговорити, пані Меліссі Пебайль на адресу m.pebayle@fh-kaernten.at.

Ви можете знайти більше інформації про кафедру ЮНЕСКО CUAS та переглянути всі попередні сесії тут.

Минулого року Кафедра ЮНЕСКО представила свою презентацію”Біорізноманіття як ключовий фактор інновацій –  останні досягнення BioDivTecs” в рамках програми ATHENA Talks. Ви можете переглянути її тут.

www.fh-kaernten.at