Новини ДМС

Конкурс на подання заявок для участі у Фестивалі з технологій TEKNOFEST 2021 ВІДКРИТО!

Фестиваль авіації, космосу і технологій ТЕХНОФЕСТ проводиться в Туреччині з 2017 року. Цього року захід, організований під егідою Фонду розвитку технологій Туреччини та Міністерства промисловості і технологій Туреччини, буде проведено у період 21-26 вересня 2021 року в аеропорті ім. Ататюрка в Стамбулі.

Уперше під час фестивалю в рамках конкурсів технологій буде проведено “Конкурс технологій у галузі туризму”.

Усі шоу, заходи та семінари в рамках фестивалю ТЕХНОФЕСТ відкриті для усіх бажаючих, участь у них є безкоштовною.

Остання дата подачі заявок на участь у конкурсах: 28 лютого 2021.

Більше інформації про захід можна отримати за посиланнями https://www.teknofest.org/ та https://www.teknofest.org/en/, канал з відео https://www.youtube.com/channel/UCQrsBJS1Yb-UJ0VevqfSJHw.

Учасниками можуть бути: школярі (неповнолітні з дозволу батьків і за присутності дорослих), студенти, випускники, приватні підприємці.

 

Передбачені конкурси «розумних» транспортних засобів, моделей супутників і ракет, дизайну гвинтокрилів і літаючих автомобілів, конструкторів реактивних двигунів, моделювання ПЗ і алгоритмів для виконання місій з понад одним безпілотним літальним або безпілотним літальним і наземним транспортним засобом, біотехнологічних інновацій, сільськогосподарських технологій і сільськогосподарських безпілотних наземних транспортних засобів, штучного інтелекту у сфері охорони здоров’я та транспорту, освітніх і туристичних, екологічних і енергетичних технологій, комунікаційних технологій і кібератак, цифрових технологій в галузевій конкуренції, конкурс технологій на благо людства і дослідження полюсів, конкурси роботаксі – пасажирських автономних транспортних засобів, робототехніки, гонки електромобілів, безпілотних літальних апаратів, змагання з обробки природних мов турецькою мовою, кубок світу з дронів.