Новини ДМС

II-й Міжнародний тиждень персоналу онлайн: «Цифрова мережа» в рамках Програми Еразмус+

Шановні колеги!

Надійшло запрошення від Університету Ушак (Турецька Республіка) взяти участь у II-ому Міжнародному тижні персоналу, який планується 16-17 березня 2021 року в режимі он-лайн за темою «Цифрова мережа» в рамках Програми Еразмус + (додається у файлі «UU, ISW II, 2021 Invitation Letter»).

Під час даної дводенної програми планується дати поштовх для зміцнення зв’язків між університетами і забезпечити платформу для обговорення та обміну ідеями (додається у файлі «Usak University Tentative prelim. prog. ISW II 16-17 March, 2021»).

Під час п’ятихвилинних виступів учасники заходу матимуть можливість представити свої університети та надати інформацію про наявні міжнародні програми, поділитися успішним досвідом і порадами.

Участь безкоштовна. Для цього необхідно зареєструватись, заповнивши форму (додається у файлі «International Week Application Form»). Кінцевий термін прийому заявок – 1 березня 2021 р. Запрошення надійде протягом двох тижнів.

З додатковими питаннями пропонується звертатися у Секретаріат відділу міжнародних відносин Університету Ушак на електронну пошту erasmus@usak.edu.tr.

Для цього необхідно зареєструватись, заповнивши форму (додається у файлі «International Week Application Form» або завантажити з https://erasmus.usak.edu.tr/upload/erasmus/RVEgSJmi9r_International%20Week%20Application%20Form.docx)

Рекомендуємо доєднатися до заходу для популяризації освітніх програм ваших кафедр зокрема та КПІ ім. Ігоря Сікорського загалом.

Довідково за даними офіційного сайту https://usak.edu.tr: Університет Ушак, Турецька Республіка – це молодий, 2006 року заснування, та амбітний університет з активним прагненням посилити інтернаціоналізацію, який надає велике значення міжнародному обміну студентами та персоналом. ЗВО має широку спеціалізацію і став пілотним університетом у галузі шкіряного виробництва, текстилю та кераміки. Заклад налічує 12 факультетів, 3 професійно-технічні школи, що забезпечують бакалаврську освіту; 11 професійно-технічних коледжів, що забезпечують переддипломну професійну освіту; 3 інститути, що забезпечують післядипломну освіту, аспірантуру та 27 науково-дослідних центрів. Дипломовані випускники можуть претендувати на роботу у 48 країнах, що входять до освітнього простору ЄС. Чисельність академічного персоналу складає близько 800 осіб, адміністративного – близько 600 осіб. В Університеті Ушак навчається майже 30 тисяч студентів за понад 190 освітніми програмами, у 2017-2018 навчальному році в було зареєстровано 753 нових іноземних студентів, а загалом налічувалось 3072 студентів-іноземців.