Новини ДМС

Відбулась лекція Надзвичайного і Повноважного Посла України в Японії, професора Сергія Корсунського в КПІ ім. Ігоря Сікорського

Чи часто можна зустріти людину, що є одночасно літератором і економістом, доктором фізико-математичних наук і блискучим дипломатом? Саме така особистість – пан Сергій Корсунський – головує в українському диппредставництві в Японії напередодні тридцятої річниці встановлення дипломатичних відносин між двома державами. І саме це дозволяє йому наповнити свою лекцію «Японія, яку ви не знаєте» поглядами з різних боків і масштабів, неочікуваними фактами та безліччю «нотаток на полях», зібраних під час перебування в Японії як Надзвичайного і Повноважного Посла.  

Японія пана Корсунського – як та, яку українці вже знають і люблять, так і та, що більшості ще невідома, або ж відрізняється від загальноприйнятого уявлення. Пан Посол має досвід, недоступний навіть тим, хто навчається або працює в Японії, але завжди охоче ділиться ним з тими, хто готовий слухати.

Студенти КПІ та всі, хто цікавиться Японією, мали змогу відвідати лекцію пана Корсунського 4 жовтня в рамках курсу “Актуальні проблеми азійських спільнот” факультету соціології і права КПІ ім. Ігоря Сікорського. Вона здобула такий інтерес аудиторії, що сесія питань та відповідей тривала 45 хвилин!

Ті ж, хто не встиг приєднатися, можуть переглянути її в записі, включно із сесією питань та відповідей: https://www.youtube.com/watch?v=UQeDBvuokTI