Інші проєктні можливості

Конференція «Chance for Science 2022»

 

Конференція «Chance for Science 2022» має на меті створити платформу для об’єднання дослідників та науковців, які шукають контакти в Німеччині, оскільки вони не можуть продовжувати свою наукову роботу та дослідження через жахливі наслідки війни в Україні.

Якщо Ви студент, дослідник чи науковець, які постраждали від війни в Україні, і шукаєте можливість продовжити навчання, дослідницький проєкт чи наукову роботу? Ви хочете поділитися своїми дослідницькими знаннями та науковим досвідом? Хочете спілкуватися з іншими студентами, дослідниками та науковцями та дізнатися більше про можливості фінансування досліджень, у Німеччині? Зареєструйтеся, щоб виступити та взяти участь у конференції «Chance for Science 2022».

Крім того, під час конференції відбудеться сесія з інформацією про можливості фінансування наукових досліджень та навчання. Учасники можуть зв’язатися з доповідачами безпосередньо на невеликих секційних сесіях після презентацій.

Конференція пройде онлайн у Zoom; виступи транслюватимуться на YouTube.

Наведена наукова робота може включати дані, теми та розділи наукових робіт, докторських чи магістерських дисертацій, або поточних дослідницьких проєктів. Доповідачі матимуть 10 хвилин, щоб представити себе та дослідження. Усі учасники будуть розділені за науковими галузями.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням:

https://www.chance-for-science.eu/index.php/register-for-conference

та надіслати коротке резюме, анотацію своєї роботи (максимум 1200 символів) та презентацію до 15 квітня 2022 р.

Конференція проходитиме англійською мовою.

Участь є абсолютно безкоштовною.