Новини ДМС

Позиція Міжнародного інституту зварювання щодо ситуації в Україні

 

Міжнародний інститут зварювання (IIW) є неприбутковою дистриб’юторською організацією, яка діє як всесвітня мережа для обміну знаннями про технології з’єднання для покращення глобальної якості життя. IIW не займається комерційною діяльністю і є неполітичною та неурядовою організацією, що базується в Італії.

Міжнародний інститут зварювання глибоко стурбований ситуацією в Україні, оскільки вона суттєво впливає на життя людей, і солідарний з народом країни. IIW твердо вірить у те, що культура науки не має кордонів, і підтримує роль вчених і промисловості у допомозі мирному врегулюванню конфлікту.

Міжнародний інститут зварювання продовжуватиме діяти як міжнародна відкрита мережа для міжнародної спільноти в сфері зварювання, незалежно від їхньої національності.

Міжнародний інститут зварювання рекомендує:

  • Товариствам-учасникам IIW та спільноті IIW розглянути заходи щодо підтримки своїх колег у науково-технічній спільноті зварювальних робіт України
  • IIW тимчасово призупиняє видачу своїх дипломів і сертифікатів, а також поставку своєї продукції в Російську Федерацію;
  • будь-які заходи IIW в Російській Федерації тимчасово призупинено.

IIW продовжить стежити за ситуацією та відповідно корегувати свою позицію.