ATHENA,  Новини ДМС

Ще раз про наукові лекції в рамках проєкту ATHENA Talks

До уваги студентів, аспірантів, молодих вчених!

У листопаді 2022 р. КПІ ім. Ігоря Сікорського став  асоційованим партнером Альянсу Європейських університетів ATHENA (Advanced Technology Higher Education Network Alliance).

Одним із цікавих і корисних напрямів діяльності цього альянсу є проєкт ATHENA Talks – цикл розмовних онлайн-лекцій з науки, в рамках якого, починаючи з 2020 року, видатні вчені з усіх наукових дисциплін запрошуються поділитися із слухачами результатами своїх досліджень.

Основна мета ATHENA Talks – створення мережі наукової екосистеми Європейського університету ATHENA в межах та за межами університету.

Координацію ATHENA Talks здійснюють підрозділ ATHENA Observatory in Higher Education, Дослідницька рада ATHENA та Академія міжнародних відносин Грецького середземноморського університету. 

У 2023 р. на нашому сайті регулярно публікувались анонси зазначених лекцій і всі бажаючі могли реєструватись і брати в них участь, слухати доповіді лекторів і навіть задавати їм запитання та вступати в дискусії.

Тому закликаємо слідкувати за нашими анонсами і всіх бажаючих долучатись до участі в онлайн-лекціях ATHENA Talks.

Відеозаписи усіх раніше проведених лекцій можна переглянути на YouTube-каналі: https://www.youtube.com/playlist?list=PL3OWQw2onmC_fjutflKRDT0OVw_1z0XFW