Cпівпраця із Польщею,  Європейський простір,  Новини ДМС

Студентська конференція Балтійської програми університетів

Координаційний секретаріат Балтійської програми університетів при Уппсальському університеті розпочав прийом заявок на студентську конференцію «Нові виклики та загрози сталого розвитку в регіоні Балтійського моря» (Changed circumstances and new threats for sustainability in the Baltic Sea Region).

Конференція відбудеться з 15 по 18 квітня 2024 року в місті Познань (Польща) на базі Познанського політехнічного університету.

Цьогоріч конференція організовується в межах міжнародного проєкту RESCUU (Resilience of Education: Sustainability and Cooperation for Ukrainian Universities), учасником якого є КПІ ім. Ігоря Сікорського. Проєкт спрямований на сприяння стійкості українських закладів освіти у воєнний час та підтримку українських викладачів, студентів та дослідників, а тому у фокусі уваги цьогорічної конференції – війна в Україні та нові виклики для регіону Балтійського моря.

Серед основних цілей конференції:

  • представлення наслідків війни в Україні в різних галузях;
  • обговорення наслідків війни в Україні в ширшому європейському контексті.

Конференція організовується Уппсальським університетом (Швеція) у співпраці з Познанським політехнічним університетом, КПІ ім. Ігоря Сікорського та Києво-Могилянською академією.

Участь в конференції – безкоштовна. Заявки на участь приймаються до 25 лютого.

Детальніше за посиланням: https://www.balticuniv.uu.se/activities/bup-student-conference-2024